En annan träff med ett par

Vi hade skrivit med ett par ganska länge till och från och nu äntligen blev det tid till att träffa dem.

Vi åkte hem till dem en kväll, förväntansfulla.


Vi möttes av två fina människor som öppnade dörren. Vi hälsade och klev in. Det bjöds på kaffe och vi alla kände av läget. Dem var väldigt trevliga och lätta att prata med så vi alla fyra kände oss ganska snabbt säkra på att vi ville fortsätta in i sovrummet. Kläderna åkte av och vi tjejer la oss i mitten av sängen med våra män bakom oss. Jag kände hur min man tryckte sig emot mig och han kysste mig på halsen. Jag vände mitt huvud bakåt mot honom och vi hånglade. Kåtheten växte....

Jag smekte tjejen och tog på hennes fina bröst och smekte hennes fitta.

Hennes man låg bakom henne och båda männen hade sina kukar mellan våra ben. Vi tjejer fortsatte smeka varandras fittor och kroppar.

Efter en stunds mys bytte männen plats. Den andra mannen slickade mig och min man slickade den andra tjejen. Vi tjejer smekte samtidigt varandra.

Sen la sig den andra mannen bakom mig och stoppade in kuken i min nu våta fitta. Den andra tjejen stod på knä och min man stoppade in sin härliga kuk i henne. Jag låg lite på snedden och kunde se upp på hennes bröst medans min man knullade henne bakifrån.

Den andra tjejen smekte min klitoris och jag hennes samtidigt som vi blev knullade av varandras män.

Efter en stund ville hon slicka mig och kröp ner mellan mina ben. Hon blev samtidigt knullad av min man bakifrån och jag sög hennes man. Sen kom min man också upp till mitt ansikte och jag fick slicka o suga på båda kukarna samtidigt som hon slickade mig, det var väldigt härligt och upphetsande.

Efter en stund frågade den andra mannen om jag ville ha båda kukarna i mig. Jag sa ja.

Jag satte mig på den andra mannen och fick hans kuk i mig. Min man ställde sig bakom mig och stoppade även han in kuken. Så skönt....

Den andra tjejen låg då jämte sin man och smekte sig själv medans jag blev knullade av dem båda männen. Det var väldigt skönt och upphetsande....

Som avslut satt jag på den andra mannens ben med hans kuk precis framför min fitta. Den andra tjejen böjde sig ner och sög och runkade honom tills han kom.

Jag satt kvar på honom och såg hans sperma på hans mage och då böjde jag mig ner och sög min man som låg jämte den andra mannen tills han oxå kom härligt.