Kosmos i Halmstad

Vi besökte Kosmos erotik i Halmstad och de blir både ris och ros från oss.

Börjar med ris, Lite dålig utbud på filmer och kanske inte så stort sortimentet på leksaker som vi förväntat oss.

MEN nu till ros. Spännande att åka dit, en upplevelse rikare. Lite snuskig stämning, snusk älskar vi.

Vi gick in i butiken, där fanns sexleksaker och skyltdockor i läder. I hyllorna fanns porrfilmer att välja mellan.

Vi valde film och gick ner i källaren. Där var mörkt, nästan svart. Vi såg att det satt människor i biosalongen och tittade på film. Man hörde stönen från filmerna.

Vi köpte ett eget bås som vi gick in i. Där inne fanns en fåtölj och en tv. På väggen fanns ett gloryhole. Vi öppnade luckan till hålet i fall någon ville göra oss sällskap.

Vi satte på filmen, tog av lite kläder och satte oss till rätta i fåtöljen. Filmen började och de gjorde smekningarna mellan oss också.

Jag satte mig på huk o sög och slickade min man. Jag tog kuken så långt ner i halsen jag kunde och kåtheten ökade hos oss båda. Jag smekte min fitta samtidigt som jag sög honom.

Efter en stund tittade en kuk fram ut gloryholet. Min man tog tag i den och jag tog över. Jag ställde mig upp, min man stod bakom mig. Han stoppade in sin kuk i mig o knullade mig samtidigt som jag runkade extra kuken. Ljudet från filmen hördes i rummet. Det var spännande att inte veta vem som var bakom väggen.

Jag satte mig sen ner på huk och började suga extra kuken. Min man satte sig ner på knä bakom mig och stoppad in kuken i mig.

Vi ville prova suga kuken tillsammans, något vi pratat om att prova men aldrig gjort. Min man har aldrig sugit en kuk. Han tog den i munnen och jag slickade den. Det var en häftig och upphetsande känsla att göra de tillsammans. Samtidigt som vi sög kuken knullade min man mig tills han kom skönt.

Vi släppte kuken och stängde luckan.

Vi fick en annorlunda upplevelse som var både snuskig och upphetsande. Nästa gång kollar vi in Kosmos i Helsingborg.