Mysig kväll med par


I går kväll hade vi planerat för att träffa ett av våra återkommande par. Oplanerat vaknade jag med mens, inte så lyckat. Hopplöst när mensen är oregelbunden!


Men vi var sugna på att träffa dem så vi bestämde oss för att genomföra träffen ändå. Mina nedre regioner kunde inte vara med i leken men jag har ju både mun och kropp som kunde delta.

Dem kom hem till oss och vi satte oss i soffan. Vi hade köpt räksmörgåsar som vi åt medans vi pratade. Det var gott, trevligt och mysigt. Vi spenderade några timmar där i soffan med prat, skratt och lite tv-tittande.

Vi gick sen vidare till sängen där vi började smeka varandras kroppar. Jag sög den andra mannens kuk medans kvinnan från paret sög min man. Det var en härlig stund, kukarna var hårda och kåta. Sen satte hon sig på min mans kuk och red honom, det var fint att titta på. Jag fortsatte suga den andra mannen och jag såg hur kåt min man blev av att titta på när jag smakade på den hårda kuken. Älskar blicken i min mans ögon när jag suger någon annans kuk:)

Sen kröp jag upp till min man och smekte och kysste honom. De är så härligt att kyssas med honom medans han är i en annan kvinna och har det skönt.

Efter det ville den andra mannen knulla sin fru så medans han gjorde de satte jag mig på min man och smekte hans hårda kuk. Sen sög hon sin man tills han var nära att komma, då kröp jag ner och tog hans sperma i munnen mmm så gott. Efter de kröp hon över till min man och sög och runkade honom tills han sprutade.

Det blev en mysig och härlig stund med härliga människor och innan dem åkte hem satt vi ner och pratade en stund till.