Parträff med C och R igen

I helgen träffade vi C och R igen. Vi har träffat dem 3 gånger förut och två av träffarna har vi skrivit om innan.

Denna gången möttes vi på vårt hotellrum och även om det var 8 månader sen vi träffade dem sist så kändes det som i går. Vi kramades och hälsade på varandra och satte oss ner och pratade en stund. Dem två är otroligt trevliga och vi har mycket att prata om. 

Efter en stund bestämde vi oss för att krypa ner i sängen och C ställde sig bakom mig och började smeka och ta på mig. Han tryckte sig emot mig... På andra sidan sängen stod min man och R, dem smekte och kramade varandra. Vi började klä av oss och kröp ner sängen.

Vi började med mycket mys och smek, lungt och försiktigt. Jag och R började med att suga varandras man och C smakade så gott. Jag blev så kåt av att suga hans kuk och samtidigt hörde jag hur min man njöt av att R sög honom. Sen kröp C ner och slickade mig så skönt och min man gjorde detsamma på R. Tror jag kan säga att både jag och R njöt av att blir slickade. 

Den finaste skönaste stunden var när jag och R låg på sidan mot varandra, C låg bakom mig och knullade mig med sin sköna kuk och min man låg bakom R och knullade henne. När männen rörde sig och förde sina kukar in i oss trycktes jag och R mot varandra. Vi hade varsit ben mellan den andras ben och vi kysstes, alla 4 njöt, så skönt. Jag var så otroligt kåt och våt.

När jag låg på sidan och C knullade mig bakifrån kunde jag samtidigt smeka honom och känna på hans fasta härliga rumpa. Det var otroligt skönt och han kysste mig i nacken, så mysigt. Samtidigt knullade min man R när hon låg på rygg. Vi kunde alla fyra se vad som hände med de andra och det är så härligt att se och höra hur alla njuter.

Efter en stunds sexande tog vi matpaus och beställde lite pizza till rummet. Samtalet flöt på och det blev en väldigt trevlig stund. När vi ätit klart och låtit maten sjunka ner lite bestämde vi oss för att krypa ner igen för att fortsätta. 

Knullandet forsatte en stund och det var så skönt..... 

Vid ett tillfälle red både jag och R varandras män samtidigt och jag böjde mig ner och kysste och hånglade med C. Detta var mysigt och min man älskade att se det. 

Sen sög R min man tills han sprutade i hennes mun, mmm så härligt att höra honom komma så skönt. C knullade mig liggandes på sidan och R böjde sig ner och slickade på hans kulor. När han var nära att komma drog han ut kuken och la sig på rygg. Jag kröp ner och sög honom medans R fortsatte att suga på hans kulor tills han sprutade och fyllde min mun. 

Vi känner oss väldigt nöjda med träffen och vi tycker mycket om C och R. Dem är lätta att prata med och mysiga och sköna att ha sex med, helt perfekt och vi längtar redan till nästa gång vi ska träffa dem. 

När dem åkt hem och jag och min man var själva kvar på hotellet hade vi fantastiskt sex, vi var så kåta av allt vi upplevt under kvällen och vi kom båda otroligt skönt.