Taboo i Malmö

Vi har varit på taboo i Malmö många gånger och kommer säkert att åka dit igen. Vi har inte lyckats få till någon träff med par där ännu men ensamma killar har vi träffat flera gånger för både avsugningar i gloryhole och för sex. Berättar om en träff där.

Vi bestämde träff med en extra man som skulle göra oss sällskap där

Vi gick in i darkroom och gick en trappa upp. Där finns ett rum med en dubbelsäng.

Vi klädde av oss och la oss där och myste en stund. Min man o jag tittade på varandra, kåtheten och förväntningarna steg. Sen kom extramannen in i rummet, hälsade, klädde av sig och la sig jämte oss i sängen.

Jag låg i mitten med min man på ena sidan och den andra mannen på andra sidan. Båda tog på mig och smekte mig, jag njöt !

Extramannen kröp sen ner och slickade mig. Min man låg jämte mig och tog på mig. Jag kände på hans kuk och kysste honom.

Sen la jag mig på sidan vänd mot min man, extramannen la sig bakom mig. Min man la sin kuk mot min fitta framifrån. Extramannen la sin kuk mot fittan bakifrån. Dem rörde sig fram o tillbaka och gned kukarna mot min nu våta och kåta fitta. Det var väldigt skönt, jag kände hur kukarna mötte varandra mot fittan.

Sen vände jag mig om och sög extramannens kuk samtidigt som min man stoppade in sin kuk i mig, såå skönt. Båda kukarna kändes sköna i mig :)

Jag sög en stund och min man knullade mig. Sen satte jag mig på extramannen och red honom. Min man ställde sig på knä bakom mig och stoppade också in sin kuk så jag hade båda kukarna i fittan... härligt

Min man sprutade i mig... Underbart att höra och känna när han kom så skönt i mig.

Sen sög jag den andra mannen tills han kom i min mun....