Träff med E och A

Vi var väldigt nervösa inför denna träffen. Vi kände att alla förutsättningar fanns för en bra träff och då hade vi höga förväntningar. Nervositeten tog över lite plus att jag tjejen hade haft en väldigt stressig dag och hade en lite utsliten klitoris på grund av för mycket lek med min magic wand, haha.

Vi började en kopp kaffe i solen och pratade lite och gick sen in på hotellrummet. Vi satte oss i sängen och lite snabbt diskuterade vad vi vill göra/inte göra och sen började vi ta på varandra. Vi klädde av oss och började suga killarna och vi alla fyra smekte varandra. Jag och E kysstes och det var mysigt. Det vart mycket beröring mellan alla och även killarna sög varandra. Både E och A slickade mig och A knullade även mig en stund. 

Det hela blev inte så långvarigt och det var lite stelt men överlag blev träffen bra och dem är otroligt härliga människor. Ny träff är under planering och den blir säkert ännu bättre nu när vi fått känna lite på varandra.