Träff med J

Vi har letat länge efter en man för sex med olika former om GFE-scenarion och det är inte lätt att hitta en man som jag kan vara helt avslappnad med. Det ska vara en jordnära, mysig och omtänksam som dessutom gärna ser lite bra ut. Han behöver inte vara en fotomodell på något viss, egentligen helst inte utan helt alldaglig. 

Vi började skriva en man för nån månad sen och den 19 mars hade jag en kemiträff med honom som ni kan läsa om i bloggen. Förra veckan bjöd vi hem honom till oss vilket vi aldrig gjort med någon annan förut. Vi gjorde en ganska enkel sexträff mest bara för att han och jag skulle få känna på varandra. Han kom in i vårt sovrum och han och jag smekte varandra, hånglade och jag sög av honom. Vi gjorde inte mer än så men de kändes ändå som en bra första träff. I morgon är de planerat att vi ska åka hem till honom och då är tanken att det ska hända lite mer. Vi ska fundera lite i kväll på vilken slags scenario vi är sugna på.