Träff med man

Vi har träffat extra män flera gånger, vissa gånger har varit bättre än andra, men träffen jag skriver om nu var för ett tag sen och den var den bästa träffen vi har haft med en extra man.

Vi åkte hem till honom förväntansfulla och kåta. Vi möts av en trevlig man som direkt kändes enkel och bra. Vi gick till hans sovrum nästan direkt och klädde av oss på en gång, Vi gillar rakt på sak.

Jag ställde mig på golvet, den extra mannen ställde sig bakom mig och min man framför mig. Båda männen tog på mig och jag kände deras kukar mot mig, dem blev hårdare och hårdare. Jag blev så våt.

Extra mannen la kuken mot min fitta bakifrån, min man la sin kuk mot min fitta framifrån. Jag kände hur kukarna möttes mot min nu våta o kåta fitta. Så härligt.

Jag rörde mig fram o tillbaka så kukarna gneds mot mig. Jag blev kåtare och kåtare.

Sen la vi oss på sängen. Jag såg hur det rann försats från min mans kuk, så underbart och upphetsande. Sen slickade den extra mannen mig samtidigt som jag sög min mans hårda underbara kuk mmmmmmmm

Jag sög båda männen och runkade deras kukar medans dem tog på mig och sög på mina bröstvårtor som blev styvare och styvare.

Jag satte mig på extra mannen och red hans kuk, sen la jag mig ner på honom med kuken fortfarande i mig. Min man var bakom mig på knä och stoppade också in sin kuk i mig. Jag hade nu båda kukarna i min fitta. Åhh va skönt det var. Min man förde rörelserna och jag kände hur hårda dem båda kukarna var i mig. Dem knullade mig tills jag kom så härlig. Första gången jag kommer när vi gör dvp.

Sen la jag mig på rygg och extra mannen knullade mig, min man satt jämte mig och jag såg hur kåt han var, mmmmmm. När extra mannen var nära att komma drog han ut kuken och sprutade över min mage, bröst och ansikte. Sen knullade min man mig, åhh han var så fin och sexig , det riktigt sken kåthet i hans ögon. Även han sprutade över mig och jag låg där sen med sperma över hela överkroppen och vi kände oss alla tre nöjda och tillfredställda.

Denna extra mannen vill vi träffa igen.

Åhh vad jag älskar att min man och jag kan göra detta tillsammans, så fantastiskt att se varandra njuta så här.