Träff med ny man

Just denna gången sökte vi en man som jag kunde känna mig helt avslappnade med, så avslappnad att jag kunde prova hångla med honom. Just hångla är något som jag alltid sett som mer intimt, mer än allt annat vi gjort och har därför bara gjort de med min man

Vi letade ett tag och fann en man som kändes bra och vi bestämde träff med honom. Jag har aldrig varit så nervös inför en träff innan. Denna gång fanns ett förbestämt scenario som min man fantiserat om att se och jag ville att de skulle bli så bra som han önskat samtidigt som jag var lite rädd för att vara så intim med någon annan man.

Vi stämde träff på ett hotell och han knackade på. Vi hälsade och han satte sig på sängen jämte mig. Min man satte sig på en stol jämte sängen.

Vi börjar småprata lite samtidigt som den andra mannen la sin hand på mitt lår och jag gjorde likadant på honom. Det övergick till mer och intimare smekningar ganska snabbt och han lutade sig ner för att kyssa mig, han kysste mig på halsen och kinden och efter en stund tog jag mod till mig och kysste tillbaka. Plötsligt hånglade vi :)

Jag satte mig gränslande i mannens knä, och gned mig mot hans skrev. Han fortsatte kyssa mig och där o då försvann min nervositet. Mannen drog av mig min tröja och kysste mina bröst. Vi gned våra kön mot varandra och hånglade. Han började stöna och kåtheten blev allt mer intensiv när han kysste min nacke. Vi fortsatte så en stund med smek, gnid och hångel....

Jag hoppade av honom och vi ställde oss upp och hjälpte varandra knäppa upp byxorna. Vi är nu nakna och håller om varandra, hånglar och gnider varandras kroppar tätt mot varandra. Man ser hur stenhård mannens kuk är och jag ställer mig på knä för att få smaka på den, jag ser att det rinner försatts som jag älskar så mycket från kuken, jag slickar i mig saften och suger, slickar, leker med kuken sakta medans mannen stönar och njuter.

Jag reser mig upp och mannen visar mig till sängen.

Jag lägger mig på rygg och mannen kysser och smeker min kropp, han lägger sig ner mellan mina lår och kysser sig hela vägen fram till min våta fitta. Han lägger sin tunga mot min svullna klitoris och jag stönar till av njutning, han börjar slicka och samtidigt för han in två fingrar i fittan. Han för dem in och ut medans han samtidigt slickar min klitoris

Han kryper sen upp till mig och jag tar tag om hans kuk, böjer mig fram och suger den, sen tar han på kondomen och jag för in kuken i fittan och med sakta rörelser rör vi oss mot varandra och vi stönar nu djupt.

Mannen rör sig nu lugnt och låter fittan få känna hela kuken åka in och ut. Han håller om mig och kysser mig. Han knullar mig hårdare och jag håller om honom och njuter.

Han säger att han är nära att komma, han reser sig upp på knä gränslande mig, jag tar av kondomen och runkar honom försiktigt. Han kommer och sprutar sperma över hela min överkropp, det kom massor, så härligt

Mannen reser på sig och går in i badrummet och duschar, jag ligger kvar och tittar på min man som nu kommer fram till mig och lägger sig över mig, slickar av lite sperma från mig och hånglar sen med mig och vi delar på den nysprutade sattsen, mmmm. Han för sen in sin nu spränghårda kuk och knullar mig hårt och djupt. Vi hånglar djupt och han kommer i en sån härlig orgasm och fyller hela min fitta.

Den andra mannen kommer ut från badrummet och vi pratar en stund innan han går igen.

Detta var en trevlig och mysig kille och han fick mig att känna mig avslappnad nog för att våga hångla och den biten gick över förväntan