Träff med par

Vi åkte hem till dem och vi var förväntansfulla. Vi kom in, hälsade, sa några ord och sen började vi klä av oss och la oss i sängen.

Tjejerna i mitten och männen en på varje sida om oss. Jag la mig på sidan vänd mot tjejen. Min man låg bakom mig och hennes kille bakom henne.

Vi smekte varandra och min man kysste mig.

Jag tog på hennes bröst och smekte henne mellan benen samtidigt som min man gned sin kuk mellan mina ben. Jag blir så kåt och jag kände hur min man flåsade mig lite lätt i örat. Han var kåt...... Vi låg där en stund och gned kuken mot min nu våta fitta och alla smekte varandra.

Efter en stund bytte männen plats och min man la sig bakom henne och stoppade in kuken i henne. Den andra mannen stoppade in kuken i mig.

Tjejen och jag smekte varandras klitoris samtidigt som vi blev knullade. Det var så skönt...Jag sög på hennes bröst...

Jag tittade på min man och vi båda var så kåta.

Den andra mannen knullade nu mig och rörde samtidigt min klitoris. Jag kände att jag var nära att komma. Jag rörde hennes klitoris och tog sen tag i min man arm. Jag kände hur orgasmen var nära och jag kom så skönt.....

Sen la sig tjejen på rygg och min man var mellan hennes ben, jag ställde mig då på alla fyra så att den andra mannen kunde knulla mig bakifrån. Jag kunde då böja mig ner och slicka hennes klitoris samtidigt som min man knullade henne... så härligt. Jag slickade henne och männen knullade oss.

Hon ville prova dvp och la sig på mage på sin kille och både han och min man trängde in i henne. Jag satt jämte och hånglade med min man och smekte dem andra tre. Jag har tagit emot dvp förut men aldrig fått se de hända. Det var häftigt.... både hon och männen njöt....

Den andra mannen sprutade i henne när de båda kukarna knullade henne...

Min man la sig sen på rygg och jag satte mig på honom och började rida honom. Såå skönt...

Han kom och sprutade i mig mmmmmmmm

Helnöjda med träffen var vi och den kåthet vi haft nu efter är fantastiskt.

Det är makalöst härligt att man kan bli så kåt på den man älskar efter att ha gjort en sån här grej tillsammans.

Vi är ju alltid kåta på varandra, men efter en träff så här är vi ännu kåtare.

Dessa två vill vi träffa igen ......